A A A K K K

Визнано право власності за державою на водноспортивну базу «Спартак» в Миколаєві

Відповідно до Рішення Господарського суду Миколаївської області від 10.06.2015 по справі №  915/417/15, за державою в особі ФДМУ визнано право власності на об′єкти нерухомого майна (водноспортивна база «Спартак»), розташовані за адресою: Бузький бульвар, 16, 16/1, м. Миколаїв.

За результатами проведеної роботи, відповідно до повноважень, регіональним відділенням:

- проведені реєстраційні дії зі скасування державної реєстрації права власності на зазначені об′єкти за ТОВ «СОК «Україна».

- забезпечено представництво інтересів ФДМУ у виконавчому провадженні щодо вилучення з володіння ТОВ "Спортивно-оздоровчий комплекс «Україна» на користь держави в особі ФДМУ об′єктів нерухомого майна;

- укладені договори з  КП «Миколаївське МБТІ» та проведені роботи з поточної інвентаризації об′єктів для виготовлення технічних паспортів на зазначене майно;

- забезпечено завершення державної реєстрації речових прав на об′єкти нерухомості.

Суб′єкт управління зазначеним майном визначаєтьсязгідно з Порядком визначення суб′єкта управління об′єктами, що повернуті у власність держави, та іншим майном, суб′єкт управління якого не визначений, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України від 07.10.2015 року № 817.

Станом на 21.02.2017 року, розпорядженням Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 97-р визначено суб′єкт управління - прийнято рішення передати нерухоме майно у м. Миколаєві (Бузький бульвар, 16, 16/1) із сфери управління Фонду державного майна України до сфери управління Миколаївської обласної державної адміністрації.