A A A K K K

Дмитро Парфененко: Ми рішуче налаштовані на приватизацію!

Очільник Фонду Дмитро Парфененко та заступник Голови Фонду Юрій Нікітін представили ФДМУ та інвестиційні можливості України на Українсько-Білоруському економічному форумі.

Форум відбувся у Торгово-промисловій палаті України у рамках візиту Президента Білорусі Олександра Лукашенка до України. На участь у форумі зареєструвалися майже 500 білоруських та українських компаній.

Перед представницькою аудиторією Дмитро Парфененко презентував ТОП-23 українських підприємств приватизації: аграрна, хімічна, інфраструктурна та інші галузі.

Керівник Фонду заявив: «Ми рішуче налаштовані на приватизацію цих та багатьох інших об‘єктів. Для більшої ефективності та прозорості приватизації ми сьогодні вдосконалюємо приватизаційне законодавство. Закон вже підготовлено, і буде розглядатися у парламенті. Наші пріоритети – пошук ефективного власника для українських підприємств. Ми не ставимо на перший план фіскальну складову приватизації, бо набагато важливіше продати якісно і саме ефективному власнику».

Дмитро Парфененко закликав учасників форуму знайомитися з українськими об‘єктами приватизації, зокрема, через сайт Фонду, де у блоці Приватизація представлений ТОП-23 цих об‘єктів, звертатися з будь-якими питаннями до Фонду та розповсюджувати інформацію про наміри України проводити відкриту та конкурентну приватизацію!