A A A K K K

Дмитро Сенниченко: Центральний апарат Фонду та регіональні відділення діють синхронно і злагоджено

Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко провів чергову селекторну нараду з керівниками регіональних відділень, у якій взяли участь представники структурних підрозділів  центрального апарату Фонду. Такі онлайн наради проходять на щотижневій основі.

Під час заходу учасники наради обговорили впровадження єдиної комунікативної платформи для взаємодії з органами влади усіх рівнів, з бізнес середовищем та суспільством з метою забезпечення прозорої та чесної приватизації.

Голова Фонду наголосив на необхідності донесення важливого меседжу до кожного українця: приватизація – це спільна розбудова країни через залучення інвестицій. 

«Дуже важливо, що регіональні відділення Фонду державного майна України стали амбасадорами Фонду на місцях. Ми всі – і центральний апарат, і регіональні відділення – говоримо єдиним голосом, об’єднуємо інші гілки влади до процесу залучення інвестицій», – наголосив Дмитро Сенниченко.

Заступник Голови Фонду Костянтин Кошеленко, який очолює напрямок роботи з регіональними відділеннями, зазначив: «Нова команда Фонду займає принципову позицію щодо людиноцентричного підходу та проактивності в діалозі з громадянами, підприємцями і потенційними інвесторами. Результат нашої спільної роботи – залучення інвестицій».