A A A K K K

ФДМУ отримав Першого заступника Голови з питань оренди

Уряд призначив на посаду Першого заступника Голови Фонду державного майна України Леоніда Антонєнка.

Леонід Антонєнко має 16 років управлінського досвіду. Є співавтором низки законів, зокрема щодо оренди і приватизації державного та комунального майна; управління об'єктами державної власності; корпоративних угод; захисту прав інвесторів; корпоративного управління.

Завдяки професійним знанням та активній громадській діяльності входив до складу робочих груп, що ініціювали та впровадили низку реформ, а саме: реалізацію системи електронних закупівель “Prozorro.Продажі для приватизації комунального майна; розробка системи “VlasCom” – онлайн платформи адміністрування орендних відносин у місті Києві; створення незалежних і професійних наглядових рад при комунальних підприємствах.

З 2015 року є депутатом Київської міської ради, головою комісії з питань власності. Окрім професійної також займається активною громадською діяльністю. У різні періоди був: Членом правління, Головою Ревізійної комісії Асоціації правників України; Головою Комітету корпоративного права і фондового ринку Асоціації правників України; Радником Міністра економічного розвитку і торгівлі України з реформи корпоративного права. Має дві вищі юридичні освіти: магістр європейського права (Великобританія), спеціаліст з права (Україна).