A A A K K K

Фонд держмайна оголосив конкурс на незалежних членів Наглядових рад Турбоатома, Центренерго та ОПЗ

Фонд державного майна України оголосив конкурс з відбору претендентів на зайняття посад трьох незалежних членів Наглядових рад ПАТ «Турбоатом», ПАТ «Центренерго» та ПАТ «Одеський припортовий завод».

Про це повідомив керівник Фонду держмайна Віталій Трубаров на своїй сторінці у Facebook.

Заяви та документи на конкурс приймаються до 13 січня 2018. Конкурс по ОПЗ відбудеться 2 березня, по Турбоатому –6 березня, по Центренерго – 9 березня.

Раніше Фонд державного майна оголосив конкурсний відбір претендентів на зайняття посад чотирьох незалежних членів Наглядових рад до «Хмельницькобленерго», «Харківобленерго», «Миколаївобленерго» та «Запоріжжяобленерго».

«Як і у випадку з попередніми конкурсами, кожен новообраний незалежний представник Наглядової ради Центренерго, Турбоатому та ОПЗ матиме умовний профіль відповідно до поділу дирекцій підприємства за напрямками роботи»,- зазначив Віталій Трубаров.

У Фонді держмайна також наголосили, що при виборів кандидатів в Наглядову раду суттєвим буде досвід у приватизаційних процесах, угодах М&A (угоди злиття і поглинання) та проектах пов’язаних з ІРО.