A A A K K K

Фонд держмайна затвердив підприємства, які підлягають продажу в 2018 році

Фонд державного майна затвердив перелік підприємств, які підлягають приватизації у 2018 році. Це список з майже 100 об’єктів, які за класифікацією відносяться до групи В,Г,Е.

Про це повідомив керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров.

Відповідно до переліку підприємств,для приватизації запропоновано:низка енергетичних компаній, Сумихімпром, Львівський завод «Автонавантажувач», «Оснастка», Криворізька теплоцентраль, Львівська вугільна компанія, Запорізький титано-магнієвий комбінат та інші.

За словами Віталія Трубарова, Фонд державного майна планує виконати план надходження від приватизації у розмірі 22,5 мільярдів гривень.

«Це реальна сума, яку Фонд виконає. Найближчим часом Верховна Рада прийме новий закон про приватизацію, який не лише спростить процес приватизації і скоротить терміни підготовки, а й стане зрозумілим інвесторам. Тому наступний рік має стати роком великої приватизації»,– зазначив Віталій Трубаров.

Віталій Трубаров також підкреслив, що по низціпідприємств вже ведеться приватизаційна підготовка, аби на весну 2018 року вийти на безпосередній продаж таких об’єктів як Центренерго, ОПЗ, енергокомпаній та інших підприємств.

 

СПИСОК ОБ’ЄКТІВ