A A A K K K

Фонд підбив підсумки другого етапу конкурсу з відбору радників для приватизації низки підприємств

«Підбиті Результати другого етапу відбору інвестиційних радників. Компанія «Конкорд Консалтинг» в складі консорціуму «BakerMcKenzie», «Бюро Маркуса», BDO, «Ernst& Young» та Kreston GCG перемогла в конкурсі з відбору інвестиційного радника для підготовки до приватизації чотирьох ТЕЦ: АТ «Херсонська ТЕЦ», АТ «Дніпровська ТЕЦ», ПАТ «Криворізька теплоцентраль» і ДП «Сєвєродонецька теплоелектроцентраль», які йтимуть одним пакетом», – про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник Фонду державного майна Віталій Трубаров.

За його словами, ПАТ «Азовмаш», щодо якого не надійшло жодної заявки від інвестиційних радників, до приватизації готуватиме Фонд державного майна.

«ВАТ «Оріана», ПАТ «Сумихімпром» і «Національна акціонерна компанія «Украгролізинг», які отримали лише по одній заявці, йдуть на повторний конкурс, який відбудеться 23 жовтня», – зазначив Трубаров.

Він також повідомив, що найближчим часом Фонд оголосить конкурс з відбору інвестрадників для останнього пулу підприємств зі списку великої приватизації на 2018 рік: це «Тернопільобленерго», «Запоріжжяобленерго», «Харківобленерго», «Миколаївобленерго», «Хмельницькобленерго», «Турбоатом» та «Запорізький титано-магнієвий комбінат».