A A A K K K

Керівник ФДМУ Віталій Трубаров візьме участь у засіданні економічного Комітету ВРУ

20 вересня 2017 в.о. Голови Фонду державного майна Віталій Трубаров візьме участь у засіданні Комітету Верховної Ради України з питань економічної політики. Початок – о 15.30. Місце проведення – вул. В.Житомирська, 11.

Комітет запросив керівника Фонду на своє засідання, оскільки планує розглянути проект Закону України «Про приватизацію державного майна» (р.н. 7066 від 04.09.2017).

Фонд державного майна розробив проект Закону про приватизацію з метою суттєвого спрощення процедур приватизації, скорочення її термінів, підвищення гарантій для інвесторів з боку держави. На думку ФДМУ, новий Закон прискорить приватизацію в Україні та призведе до покращення інвестиційного клімату, а значить, збільшить інвестиції в економіку нашої країни.

Нагадаємо, за підрахунками ФДМУ протягом 26 років роботи Фонд інвестував в економіку України більше 120 млрд грн від напрямків своєї діяльності: приватизації та оренди, а також надходження інвестицій на приватизовані підприємства та дивідендів на корпоративні права держави.

Презентація «ФДМУ: 26 років діяльності – 26 років інвестування в економіку України»