A A A K K K

Нові пропозиції інвесторам з оренди державного майна

Оголошено конкурс на приміщення площею 190 кв.м на 2-му поверсі пасажирського термінала «D» Міжнародного аеропорту «Бориспіль» для розміщення зони відпочинку пасажирів без права розміщення торговельних об’єктів та закладів харчування. Строк оренди –10 років.

Регіональне відділення по Донецькій області здає в оренду частину перону площею 73 кв.м залізничного вокзалу міста Лиман. Мета використання – розміщення торговельного об’єкта з продажу продовольчих товарів, крім товарів підакцизної групи. Термін дії договору оренди – 2 роки 11 місяців.

У Львові в оренду здається приміщення 965 кв.м по вулиці Личаківська, 152 для надання побутових послуг населенню, розміщенню автомийки і кафе. Строк оренди 5 років.

У Києві на проспекті Валерія Лобановського, ефективного власника шукає приміщення площею 169 кв.м для розміщення центру побутового обслуговування населення. Строк оренди – 2 роки 11 місяців.

Ще багато цікавих пропозицій щодо об’єктів малої приватизації та оренди майна, а також конкурсів з відбору суб’єктів оціночної діяльності дивіться у свіжому номері газети «Відомості приватизації».