A A A K K K

Одеський припортовий завод відвідали ймовірні інвестори з Азербайджану

В рамках роботи по приватизації ОПЗ та залученню інвестицій, яку проводить ФДМУ, 29 січня заступник Голови Фонду держмайна України Сергій Ігнатовський та керівник Офісу Президента України Андрій Богдан презентували можливим інвесторам один з об’єктів великої приватизації – Одеський припортовий завод.

В цей раз до ОПЗ завітали представники нафтової компанії з Азербайджану «SOCAR». Гості детально оцінили технічний стан підприємства під час екскурсії. Отримані враження стали  в пригоді під час зустрічі з керівництвом ОПЗ: відбулася  предметна розмова про майбутнє підприємства та перспективність інвестування до нього.

За словами Сергія Ігнатовського, залучення стратегічних інвесторів надзвичайно важливе для економічного зростання країни. «Ми раді вітати представників азербайджанських інвесторів на об’єкті великої приватизації – Одеському припортовому заводі. Надходження інвестицій допоможе вдихнути нове життя в хімічну промисловість України, та забезпечити соціальний захист працівників підприємства», - підкреслив заступник Голови ФДМУ.

Зустріч з керівництвом хімічного підприємства відбулася у рамках виконання доручень Президента України Володимира Зеленського щодо залучення інвестицій в країну.

Нагадаємо, останнім часом Одеський припортовий завод  повертає собі статус одного з промислових гігантів України. Окрім українських партнерів, продукцію ОПЗ закупають представники інших держав – Греції, Туреччини, Іспанії, Канади, Марокко, Сенегалу, Індії та Кот- д’Івуару.