A A A K K K

Оренда складських приміщень у порту Рені

Оголошено онлайн-аукціон з оренди складів №3, 4 у великому транспортному вузлі на Дунаї — морському торговельному порту Рені. Аукціони заплановані на 17 квітня, стартова орендна плата — 27,2 тис. гривень та 39,7 тис. гривень. Термін оренди об’єктів становить 5 років.

Склад №3 має загальну площу 2194,3 м². Склад №4 дещо менший ніж попередній  — 1450 м². Технічний стан об’єктів задовільний, під’єднані електромережа та водозабезпечення. Приміщення готові до зберігання сировини та розташовані на території 1-го вантажного району.

Посилання на торги  — https://bit.ly/3TDOVWo та https://bit.ly/3TGf86H

Довідково. Порт Рені оснащений розгалуженою мережею залізничних колій, має великий парк завантажувальної техніки та вантажозахватних пристроїв, що дозволяють перевантажувати вантажі вагою одного до 250 тонн за раз. Також порт має унікальне географічне положення одночасно як річкового і морського. Рені розташований у Південно-Західній частині України на стику українського, румунського і молдавського кордонів, і на перетинанні 4-х транспортних коридорів: Критських №7 і №9, Євроазіатського і Чорноморського.