A A A K K K

РВ ФДМ в Херсонській області, АРК та м. Севастополі відзначає 25-річний ювілей

28 липня РВ ФДМ в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі відзначає свій ювілейний 25-й день народження. Для історії 25 років – це мить, а для колективу відділення – роки напруженої, самовідданої праці в проведенні ринкових перетворень та реформування власності.

Підсумки 25-річної роботи РВ: державну форму власності змінили 584 об’єкти та комунальну форму власності 1436 об’єктів – було створено майже 440 акціонерних товариств, приватизовано більш як 1550 об’єктів малої приватизації, з яких 107об’єктів незавершеного будівництва та 51 об’єкт соціальної сфери; за ці роки перераховано до державного бюджету від продажу майна державної власності – 190 млн грн.

З нагоди 25-річчя з дня створення РВ ФДМ в Херсонській області, АР  Крим та м. Севастополі вітаємо увесь колектив, надійних партнерів – фахівців органу приватизації, пенсіонерів – ветеранів приватизації і бажаємо здоров'я, щастя, мирного неба і сімейного благопо­луччя, успіхів у роботі в ім'я май­бутнього України! Зі святом Вас, шановні колеги!