A A A K K K

Український інститут корпоративного управління запрошує на навчання корпоративних секретарів

Український інститут корпоративного управління (далі – УІКУ) з метою сприяння впровадженню Принципів корпоративного управління здійснює підготовку корпоративних секретарів (далі – КС).

Спеціалізована програма «Корпоративний секретар» надає учасникам необхідні в їх роботі знання та практичні навички у сферах: організації роботи органів управління AT; протоколювання корпоративних подій; роботи із запитами акціонерів, іншими документами AT, врегулювання конфліктних ситуацій; підготовки та оформлення правочинів з власними цінними паперами AT; запобігання спробам корпоративного шантажу, корпоративного захоплення AT тощо.

УІКУ вперше у 2019 році пропонує не тільки програму підготовки КС, а й програму підвищення кваліфікації КС – для тих, хто пройшов навчанняна першому модулі Програми і отримав досвід роботи КС не менше 1 року.

Специфіка роботи КС передбачає перманентне навчання і вдосконалення. Розуміючи це, УІКУ пропонує всім, хто цікавиться корпоративним управлінням і корпоративним правом, пройти навчання на програмах «КС-1» і «КС-2». Водночас є можливість взяти участь в окремих модулях кожної з програм, кожен з яких присвячений певній тематиці.

У період з 21-25 жовтня 2019 року та 16-20 грудня 2019 року заплановано проведення програми підготовки корпоративних секретарів тау період з 21-25 жовтня 2019 року та 16-20 грудня 2019 року – програми підвищення кваліфікації корпоративних секретарів.

Опис програм підготовки та підвищення кваліфікації КС додається.

З питаннями щодо участі необхідно звертатись до Ірини Біляченко за тел. (044) 228-87-59, 050-696-60-62, e-mail: Irina.Bilyachenko@cgpa.com.ua

Додаток 1

Додаток 2