A A A K K K

Відбулася онлайн конференція на площадці Львівської Бізнес Платформи

Керівник регіонального відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Владислав Калинець 07 травня 2020 року взяв участь в онлайн конференції на площадці Львівської Бізнес Платформи Міжнародної торгово-промислової палати України з метою залучення українських та іноземних інвестицій в економіку України.

До конференції долучились Михайло Коропецький – керівник Регіонального представництва Українського національного комітету Міжнародної Торгової Палати у Львівській області, віце-президент ICCUkraine, Ростислав Сорока – голова Регіональної ради підприємців у Львівській області, представники бізнес-середовища Львівщини.

Владислав Калинець зазначив, що найважливіше завдання Регіонального відділення – забезпечення проведення ефективної прозорої приватизації державної власності через залучення інвестицій в інфраструктуру регіону як українського капіталу так і іноземних інвестицій.

Метою такої приватизації є збільшення кількості робочих місць, нарощення обсягів податків з діяльності приватизованих компаній.

Сучасні технології продажу об'єктів приватизації дозволять залучити більш широке коло потенційних покупців, підвищити ефективність приватизації.

Державне майно користується попитом, і воно повинно приносити дохід до Державного бюджету.

Регіональне відділення запрошує потенційних покупців брати активну участь у приватизації державного майна (детальна інформація щодо приватизації розміщена на сайті www.privatization.gov.ua), і долучатися до соціальної мережі на сторінці Facebook.

У заході також взяли участь Наталя Панова – начальник Управління у Закарпатській області та Тетяна Маслечко – начальник Управління у Волинській області.