A A A K K K

За тиждень ФДМУ залучив понад 12 млн грн інвестицій від приватизації держмайна

З 14 по 18 серпня сума переможних ставок приватизаційних аукціонів Фонду держмайна сягнула 12,2 млн грн. У 6 аукціонах взяли участь 43 учасники, а завдяки конкуренції ціна активів зросла у 24 рази від стартової ціни.

Цього тижня у попиті здебільшого була приватизація нерухомості. Серед активів — гаражі на Хмельниччині та нежитлові будівлі у Волинській, Київській та Миколаївській областях. 

Аукціоном з найбільшою кількістю учасників став продаж приміщення банку "Україна" на Житомирщині, за яке змагалися 14 учасників. Переможна ставка за лоти склала 1,4 млн грн. Таким чином, завдяки конкуренції вартість активу зросла у майже 76 разів – з 18 тис. грн стартової (балансової) ціни.

З 21 по 25 серпня Фонд держмайна планує провести 11 приватизаційних аукціонів. Наступного тижня пропонуємо придбати інвесторам Триліський спиртзавод, цегляний будинок з ґанком у Чернігівській області, будівлі для тваринництва у Львівській області та автогаражі на Тернопільщині.

Робіть і ви свій внесок у перемогу України, беріть участь в аукціонах ФДМУ, адже всі кошти від приватизації держмайна йдуть на підтримку Сил оборони.

Запрошуємо ознайомлюватися з новими пропозиціями на сайті privatization.gov.ua та в телеграм-каналі «Приватизація в Україні».