A A A K K K

Від приватизації за новими прозорими правилами у Чернівецькій області до бюджету надійшло понад 10 млн гривень

Керівництво Регіонального відділення Фонду держмайна по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях провело прес-сніданок з журналістами, присвячений підведенню підсумків приватизації у регіоні за новими прозорими правилами, впровадженими новою командою Фонду. 

Начальник Управління забезпечення реалізації повноважень у Чернівецькій області РВ ФДМУ по Івано-Франківській, Чернівецькій та Тернопільській областях Ірина Комаровська ознайомила присутніх з результатами втілення стратегічного курсу приватизації та залучення інвестицій в економіку області, а також відповіла на питання журналістів.

Так, за період функціонування нових правил приватизації від продажу об’єктів Чернівецької області  до Державного бюджету надійшло понад 10 млн гривень, приватизовано 12 об’єктів. 

Таким чином активи, які не виконували властиві державі функції, стали об’єктами для залучення інвестицій. Адже нові власники не лише сплатили ринкову ціну на відкритих аукціонах, але й інвестують додатково кошти в ремонт і модернізацію, створять нові робочі місця та поліпшать економічну інфраструктуру Буковинського краю.