A A A K K K

Приватизація державного майна має велике значення для економічного розвитку країни – Анатолій Франчук в ефірі радіо «Рівне»

23 травня 2023 року відбувся прямий ефір програми Суспільного мовника «UA: Рівне» на тему приватизації державного майна. Спікером заходу став Анатолій Франчук – начальник відділу приватизації, управління державним майном та корпоративними правами держави Регіонального відділення ФДМУ по Рівненській та Житомирській областях.

«Приватизація державного майна має велике значення для економічного розвитку країни, оскільки це не лише надходження коштів до державного бюджету, але й створення нових робочих місць, розвиток бізнесу та збільшення обсягів власних виробництв та надання послуг, і відповідно – збільшення податків до державного бюджету», – зауважив Анатолій Франчук.

Під час ефіру слухачів ознайомили з основними поняттями приватизації та цифровими ресурсами для пошуку об’єктів приватизації, зокрема, з сайтом https://privatization.gov.ua/, та системою онлайн аукціонів «Прозорро.Продажі»

Також слухачам розповіли про відмінності великої та малої приватизації, про процес підготовки для участі в аукціоні, та актуальні лоти області на приватизації.

Для консультативної допомоги з питань приватизації об’єктів держмайна у Рівненській та Житомирській областях кожен може звернутися до Регіонального відділення ФДМУ, за телефонами 0362-68-40-07 та 0362- 68-36-93.