A A A K K K

Продаж об’єктів малої приватизації на Тернопільщині

Запрошуємо взяти участь в онлайн-аукціонах з приватизації державного майна, які відбудуться в січні 2022 року.

Продаж об’єкта малої приватизації – майновий комплекс держпідприємства «Тернопільський експертно-технічний центр Держпраці», що знаходиться за адресою: м. Тернопіль, вул. Шпитальна, 7.

Основним видом діяльності підприємства, відповідно до статуту, є технічні випробування та дослідження. Серед інших видів діяльності – діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, освіта, діяльність у сфері охорони здоров'я та інші.

На балансі підприємства обліковуються необоротні матеріальні активи в кількості 987 одиниць, а також невеликий автопарк: декілька іномарок (Opel Astra, Renault Logan, Ford Tourneo Custom) та усім добре знайома «Lada».

  •  Стартова ціна — 2 650 057, 80 грн;
  •  Дата аукціону — 28 січня 2022 року;

Прийом пропозицій триває до 27 січня 2022 року.

Детальніше:  https://bit.ly/3nxh3v2.

Продаж об’єкта малої приватизації – Борщівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП «Укрспирт»,  що знаходиться за адресою: Тернопільська обл., м. Борщів.

Переможець торгів отримає у власність нерухомість спиртового підприємства, зокрема бродильне відділення, будівлі механізованої солодовні, варочного відділення, цех по виробництву білкового корму, корпус консервного цеху та іншу нерухомість, розташовану на земельних ділянках загальною площею 7,4 гектарів. Також до складу активу входять 770 одиниць устаткування і 10 одиниць транспортних засобів.

  • Стартова ціна — 28 105 130 грн;
  •  Дата аукціону — 27 січня 2022 року;

Прийом пропозицій триває до 26 січня 2022 року.

Детальніше: https://bit.ly/350KBL7.