A A A K K K

Начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях побував з робочим візитом на Закарпатті

26 квітня начальник РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Микола Іщук працював на Закарпатті. Микола Іщук зустрівся з Головою Закарпатської обласної військової адміністрації Віктором Микитою. Обговорили напрямки співпраці і перспективи приватизації та оренди в області.

Співпраця у межах досягнення певної мети, вирішення конкретних завдань чи тривале партнерство передбачають об’єднання й координацію зусиль, ресурсів, рівність участі кожної зі сторін та спільну відповідальність за результати діяльності.

Також, у ході відрядження Микола Іщук провів робочу нараду з колективом Управління ФДМУ у Закарпатській області.

"Маємо на економічному фронті досягати надрезультатів. Необхідно залучати максимальну кількість коштів задля посилення обороноздатності та післявоєнного відновлення України. Сьогодні конкуренція та кількість підприємців на аукціонах показує бажання працювати та розвивати бізнес, а активи Фонду можуть стати гарним фундаментом для цього. Інвестиції — ключова складова відбудови та відновлення української економіки ”, – наголосив керівник РВ.

Нагадуємо, 24 квітня Микола Іщук, побува з робочим візитом у Волинській області задля налагодження комунукації та співпраці.