A A A K K K

Закарпаття: про результати роботи та плани на 2022 рік у прямому ефірі Українського радіо «UA:Суспільне мовлення»

17 лютого 2022 року у прямому ефірі Українського радіо «UA:Суспільне мовлення» (Закарпаття)начальником Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області Регіонального відділення Фонду державного майна України по Львівській, Волинській та Закарпатській областях Наталією Кастровою підсумовано роботу Управління забезпечення реалізації повноважень у Закарпатській області за 2021 рік та проінформовано щодо планів на поточний рік.

Під час ефіру Наталія Кастрова розповіла щодо активізації процесу приватизації та про 6 об’єктів нерухомого майна, які були продані та об'єкти передані в оренду, надходження коштів до Державного бюджету України від приватизації та оренди державного майна за 2021 рік.

Під час заходу було презентовано інвестиційне меню Закарпаття для потенційних інвесторів.

Слухачів поінформовано про можливості отримання необхідної інформації щодо об’єктів приватизації та оренди державного майна на сайтах: privatization.gov.ua, orenda.gov.ua, а також на сторінках у соціальних мережах Facebook та Telegram.

«Працюємо, щоб підприємці отримували можливості, держава – надходження до бюджету, а громадяни – нові робочі місця!» – про це та інше розповіла Наталія Кастрова. 

Запис ефіру можна прослухати за посиланням – https://bit.ly/3BqA349