A A A K K K

Результати після відновлення приватизації у Запоріжжі – знайшли нових власників ще двом об`єктам

Управління забезпечення повноважень у Запорізькій області Регіонального відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях завершило приватизацію об’єктів, розташованих у Запорізькій області.

За результатами онлайн-аукціону приватизовано будівлю у Вільнянську. Новим власником об’єкта стало ТОВ «САН-РАМ», яке запропонувало ціну, що перевищує стартову майже у 470 разів. Ціна продажу становить 900 001,2 грн, з урахуванням ПДВ. Всього ж в аукціоні взяли участь 13 учасників. Об’єкт розташований за адресою: Запорізька обл., м. Вільнянськ, вул. Канарєєва, 2.

У ході приватизаційного аукціону зросла ціна і на окреме майно – погріб КППВО, 131,6 м². За об’єкт змагались 4 учасники. Переможцем аукціону став Білов Ю.О, який зробив найвищу цінову пропозицію, що більша за стартову майже у 10 разів. Ціна продажу становить 265 320 грн з урахуванням ПДВ. Об’єкт розташований за адресою: м. Запоріжжя, вул. Червона, 22.

Попри близькість фронту, запорізький бізнес продовжує працювати – цікавиться приватизаційними об’єктами, бере участь у торгах і, як наслідок, бачимо зростання ціни. Вдячні інвесторам за підтримку національної економіки та внесок у Перемогу України!