A A A K K K

Всеукраїнський форум «Взаємодія та розвиток» у Запоріжжі. Представники Фонду розповіли про особливості державно-приватного партнерства під час воєнного стану

Відбувся Х Всеукраїнський форум «Взаємодія та розвиток», який об’єднав у Запоріжжі представників державних установ, неурядових організацій, громадських об’єднань та громад. Обговорювали важливі питання соціальної взаємодії між різними секторами суспільства та спільні зусилля у напрямку загального розвитку. Від РВ ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях взяла участь  начальниця Управління забезпечення реалізації повноважень у Запорізькій області  —  Владислава Панасенко.

У ході форуму очільниця управління ознайомила присутніх з діяльністю відомства та розповіла про особливості державно-приватного партнерства під час воєнного стану.

Зокрема, вона презентувала запорізькі об’єкти приватизації, що вже виставлені на онлайн-аукціони чи заплановані до виставлення найближчим часом. Крім цього, пані Владислава розказала про перші позитивні результати відновлення приватизації у Запоріжжі у цьому році – 5 успішних аукціонів, 27 учасників і, як наслідок, зростання ціни.

«Попри близькість фронту, запорізький бізнес продовжує працювати – цікавиться приватизаційними об’єктами, бере участь у торгах і регулює вартість об’єктів. І самі учасники відкритих аукціонів допомагають нам руйнувати міф, що під час війни приватизація не на часі» – підсумувала Владислава Панасенко.