A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316"

Повідомлення про оприлюднення проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316"

Фондом державного майна України з метою забезпечення у 2010 році виконання завдання з отримання коштів від орендної плати до державного бюджету України розроблено проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316".

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" Фондом державного майна України повідомляється про оприлюднення з квітня 2010 року на сайті Фонду державного майна України з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних та юридичних осіб, їх об'єднань проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316".

Проект постанови передбачає з червня 2010 р. збільшення понижувального коефіцієнту до орендних ставок за нерухоме майно з 0,45 до 0,8, яке не торкнеться суб'єктів малого бізнесу, щодо яких діє мораторій на підвищення орендної плати і дозволить збільшити надходження орендної плати на 60 млн грн.

Зауваження та пропозиції до проекту постанови просимо надсилати на адресу: 01133 м. Київ, вул. Кутузова. 18/9, Фонд державного майна України, Департамент з питань управління державним майном. Адреса електронної пошти: (Е-mail afrodita@spfu.gov.ua)

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції щодо оприлюднення проекту регуляторного акта та відповідного аналізу регуляторного впливу надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника цього проекту, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики - Державному комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва на адресу: вул. Арсенальна,9/11. Адреса електронної пошти: mail@dkrp.gov.ua

Зауваження та пропозиції до проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316" прийматимуться Фондом державного майна України протягом місяця з дня оприлюднення.


Проект постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316"

Пояснювальна записка до проекту Постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316"

Аналіз регуляторного впливу проекту постанови Кабінету Міністрів України "Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 25 березня 2009 р. № 316"