A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

Повідомлення про оприлюднення
проекту наказу Фонду державного майна України
"Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України"

 

Відповідно до статті 9 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" повідомляється про оприлюднення з 10 серпня 2016 року на сайті Фонду державного майна України (www.spfu.gov.ua) проекту наказу Фонду державного майна України "Про внесення змін до деяких нормативно-правових актів Фонду державного майна України" (далі –наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Метою прийняття проекту наказу є спрощення надання освітніх послуг навчальними закладами, які уклали угоду про співробітництво з професійної підготовки оцінювачів, зокрема зменшення кількості перевірок навчальних закладів, з якими Фонд державного майна України (далі - Фонд) уклав угоди про співробітництво, встановлення критеріїв (зауважень Комісії з тестування навчальних закладів) за якими Фонд прийматиме рішення щодо розірвання угоди про співробітництво або не продовження дії угоди. Зменшення кількості документів, які вимагалися Фондом для отримання кваліфікаційного свідоцтва оцінювача та реєстрації в Державному реєстрі оцінювачів та суб’єктів оціночної діяльності.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу Фонду державного майна України надсилати у письмовій та електронній формі протягом одного місяця з дня оприлюднення цього повідомлення за адресою: Фонд державного майна України, Департамент оцінки майна, майнових прав та професійної оціночної діяльності, вул. Кутузова, 18/9, м. Київ 133, 01601, e-mail: gko@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності" зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту наказу та аналізу регуляторного впливу зазначеного проекту надаються фізичними та юридичними особами, їх об'єднаннями, крім розробника, спеціально уповноваженому органу виконавчої влади з питань державної регуляторної політики – Державній регуляторній службі України на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту наказу прийматимуться Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

 

Заступник директора Департаменту
оцінки майна, майнових прав
та професійної оціночної діяльності                                            С. Булгакова

 

Проект наказу

Пояснювальна записка

Аналіз регуляторного впливу