A A A K K K

Відбувся день відкритих дверей на Київському експериментальному протезно-ортопедичному підприємстві

Представники Регіонального відділення по місту Києві та підприємства провели день відкритих дверей на ЄМК ДП «Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство». Стартова ціна об’єкта приватизації — 31,3 млн гривень, дата торгів — 29 лютого. 
 
У ході  зустрічі з потенційними інвесторами представники ФДМУ надали відповіді на поставлені запитання, окремо обговорили: технічні та фінансові показники ДП, умови участі в онлайн-аукціоні, порядок і строки оплати за придбаний актив та укладення договору купівлі-продажу. Загалом об’єкт вже оглянули понад 20 потенційних інвесторів.
 
Детальніше про актив, його переваги та умови приватизації.
 
Головний корпус єдиного майнового комплексу знаходиться у самісінькому серці столиці, неподалік Контрактова площа та Андріївський узвіз. До складу ДП входить  20 одиниць нерухомого майна, серед об’єктів: медичний, адміністративно-виробничий, виробничий корпуси, виробничі будівлі, гаражі тощо. Загальна площа всіх приміщень  становить 12216,6 м². Об’єкти розташовані відразу у трьох містах України: Київ, Черкаси та Чернігів. 
 
Окрім нерухомості до складу ЄМК входять 13 одиниць транспортних засобів: легковики, мікроавтобуси та вантажівки. Також є виробниче обладнання в робочому стані. 
 
Покупець єдиного майнового комплексу зобов’язаний від дати переходу права власності забезпечити:
збереження профілю діяльності підприємства  протягом 10 років;
недопущення звільнення працівників протягом шести місяців від дати переходу права власності на єдиний майновий комплекс;
погашення протягом шести місяців боргів із заробітної плати та перед бюджетом,  у розмірі, що складеться на дату переходу права власності  (у разі наявності такої заборгованості).
 
Огляд об’єкта приватизації триватиме до 28 лютого за попередньою домовленістю з відповідальною особою від ДП телефон для зв’язку — +380675008909. Також за інформацією щодо процедури приватизації можна звернутися до Регіонального відділення по місту Києву, контакти для зв'язку — +38 (044) 281 00 34.
 
Детальніше про ЄМК ДП «Київське експериментальне протезно-ортопедичне підприємство» за посиланням https://bit.ly/3UNk0c3