A A A K K K

Міжнародна співпраця продовжується: Голова ФДМУ зустрівся з послом Республіки Корея

Голова ФДМУ зустрівся з Послом Республіки Корея в Україні Кімом Хьонгом Те і старшим радником Республіки Корея в Україні Джоном Джехонгом. У ході зустрічі обговорили напрямки, над якими працює відомство: приватизацію, оренду, Земельний банк, санкційне майно, оцінку та корпоративне управління.

Представників посольства найбільше зацікавив новий проєкт «Земельний банк». Пояснили представникам посольства механізм оренди земель сільськогосподарського призначення.Також предметно обговорили тему військових гарантій для інвесторів. Зокрема, підтримку Корейського уряду в страхуванні ризиків.




«Страхування воєнних ризиків дозволить залучати великі світові компанії до роботи в Україні. Бізнес зможе працювати, планувати та розвиватися, відчуваючи, що він захищений та має гарантії стабільності від урядів»,  — наголосив Голова ФДМУ.

Відбулася перша зустріч між сторонами. Команда Фонду держмайна готова взаємодіяти та посилювати діалог. Ми шукатимемо точки дотику і надати, готові надавати всю необхідну інформацію про об’єкти, які цікавлять корейський бізнес.