A A A K K K

Приватизація санкційних активів: квартири Михайла Шелкова та Володимира Сальдо – на аукціоні

Фонд держмайна повторно виставив на приватизацію активи російського олігарха і колаборанта у системі Prozorro.Продажі. Аукціони заплановані на 21 травня поточного року. 

Всі квартири мають гарне місце розташування в Одесі, у престижному Приморському районі, неподалік пляжу «Аркадія». Житло М. Шелкова розташоване у 650 метрах від Чорного моря, В. Сальдо близько 1,2 км.

Детальніше про санкційну нерухомість:

Колишня квартира Михайла Шелкова. Чотирикімнатна квартира площею 175,5 м². Нерухомість розташована на 3-му поверсі 8-ми поверхового будинку із закритою територією у Приморському районі.
Стартова ціна — 3,76 млн гривень, посилання на торги — https://bit.ly/3wb7fOM

Квартира, що була власністю Володимира Сальдо. Квартира загальною площею 128,5 м², що неподалік пляжу «Аркадія». Актив знаходиться на 8-му поверсі 18-ти поверхового будинку із закритою територією.
Стартова ціна — 1,87 млн гривень, посилання на торги — https://bit.ly/49PAQLj

Віталій Коваль наголосив: «Виручені від реалізації санкційного майна кошти йдуть до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Таким чином ресурси ворогів України працюватимуть на відновлення нашої країни». 

Ключовою умовою приватизації майна є зобов’язання сплатити витрати, пов’язані з підготовкою до продажу об’єкта та заборгованість за комунальні послуги.

Санкційні активи працюватимуть на Україну та добробут громадян — агресор має платити за скоєне. Кожен успішний кейс реалізації таких об’єктів — чітке підтвердження відновлення справедливості. Більше інформації про санкційні активи Фонду держмайна України можна дізнатися на нашому сайті — https://sanlist.spfu.gov.ua/