A A A K K K

Приміщення 1171,7 м² в історичному центрі Києва вакантне для оренди на онлайн-аукціоні

15 січня 2021 року відбудеться аукціон на продовження договору оренди приміщень загальною площею 1171,7 м², розташованих в історичному центрі Києва, за адресою: вул. Сагайдачного, 37.

Стартова ціна оренди об’єкта на онлайн-аукціоні становить
282 780 грн, а строк продовження договору складає 2 роки 11 місяців.

Стан приміщень задовільний. Будівля оснащена електромережею потужністю в 16 кВт. Наявне водопостачання, каналізація, газифікація та зовнішнє, централізоване опалення, підведений інтернет, телефон, телебачення, а також встановлені пожежна та охоронна сигналізації.  



Кінцевий строк подачі заявки на участь в аукціоні – 14 січня. 

Зареєструватись на участь в онлайн-торгах та дізнатися більше про об'єкт оренди, а також про порядок  умови проведення аукціону можна за посиланням – http://bit.ly/2LmEIhy



Приміщення перебувають на балансі ДП «Об'єднання по торгівлі та постачанню».

Варто зазначити, що згідно з умовами оренди, орендар зможе здавати об’єкт в суборенду.



Фонд державного майна України також нагадує, що згідно з Порядком передачі в оренду державного і комунального майна, чинні орендарі мають переважне право на продовження договору оренди. 

Це означає, що чинним орендарям для продовження договору потрібно надати згоду на ціну оренди на рівні найвищої ставки, яку зробить переможець торгів. 

У разі якщо чинний орендар не погодиться, право укласти договір оренди переходить до переможця онлайн-аукціону, який матиме 3 робочі дні на підписання протоколу та 20 робочих днів для укладення договору оренди з дня, наступного за днем формування протоколу про результати аукціону.