A A A K K K

Дмитро Сенниченко розповів німецьким партнерам про можливості інвестицій після розблокування великої приватизації

14 травня 2021 року Голова Фонду державного майна України Дмитро Сенниченко провів онлайн-зустріч з представниками Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ), Кредитної Установи для Відбудови (KfW) та Посольства Федеративної Німеччини в Україні.

Під час заходу Голова Фонду держмайна поінформував німецьких партнерів про старт великої приватизації та перші об’єкти, які будуть виставлені на прозорі аукціони у 2021 році.

«Вже в червні очікуємо на першу «ластівку» – на аукціон буде виставлена «Об'єднана гірничо-хімічна компанія». Попередню зацікавленість по цьому активу вже висловили більше 10 компаній», – заявив Голова Фонду державного майна.

За його словами, державні підприємства мають величезний інвестиційний потенціал, який здатен сформувати нову, успішну Україну. 

«Від залучення сталих інвестицій через приватизацію виграє і бізнес, і держава. Але перш за все – громадяни України, які отримають нові робочі місця, покращення соціальних умов та розвиток громад», – резюмував Дмитро Сенниченко.