A A A K K K

Голова Фонду держмайна України Рустем Умєров провів зустріч з головою НАЗК Олександром Новіковим

14 вересня відбулася зустріч Голови Фонду державного майна України Рустема Умєрова з головою НАЗК Олександром Новіковим, під час якої керівники відомств спланували взаємодію у рамках реалізації Антикорупційної стратегії до 2025 року та Державної антикорупційної програми.

Зокрема, обговорили співробітництво в рамках меморандуму про співпрацю між Фондом державного майна України та НАЗК. Суть меморандуму в оперативному обміні інформацією між органами. Також НАЗК має доступ до Єдиної бази даних звітів про оцінку, що допоможе оперативно виявити  неправдиві дані про вартість нерухомості в деклараціях.

"Ми прагнемо до максимальної прозорості всіх процесів Фонду задля того, щоб кожен мав змогу брати участь у орендних та приватизаційних процесах, максимально просто і прозоро. Все базується на принципі “хочеш керувати підприємством – купуй і керуй”, – зазначив Голова Фонду державного майна України Рустем Умєров.

Також під час зустрічі розглянули шляхи посилення співпраці між відомствами задля запобігання та боротьби з корупцією та забезпечення й підвищення прозорості процесів приватизації.