A A A K K K

На участь в Українській енергетичній конференції вже подано понад 30 заявок від потужних іноземних інвесторів

«Наразі вже подано більше 30 заявок на участь в Українській енергетичній конференції від серйозних іноземних інвесторів», – про це 13 червня повідомив Голова ФДМУ Ігор Білоус в ефірі каналу «NewsOne».

За його словами, усі вони цікавляться українським енергетичним ринком і об’єктами до приватизації.

«Думаю, зацікавлених стане ще більше після конференції, під час якої інвестори матимуть змогу поспілкуватися з першими особами держави і з топ-менеджментом шести обленерго, Центренерго і чотирьох ТЕЦ, які ми плануємо виставляти на продаж в 2016-17 роках», – сказав він.

На своїй сторінці у Фейсбук Керівник ФДМУ також зазначив: «Щоб гарно продати енергетичні активи, слід розрекламувати не лише їх, а й енергетичний ринок – тим більше, що на нього чекають неабиякі зміни, і насамперед – лібералізація тарифів».

Ігор Білоус переконаний, що очікувані зміни роблять інвестиції на цьому ринку цікавими не лише для місцевого бізнесу, а й для іноземних гравців енергетичного сектору. 

Як уже повідомляв ФДМУ, 30 червня у Києві пройде організована ФДМУ Українська міжнародна енергетична конференція.

Детальніше – http://www.spfu.gov.ua/ua/news/FDMU-zaproshue-vitchiznyanih-ta-mizhnarodnih-investoriv-na-Ukrainsku-energetichnu-konferenciu-1169.html