A A A K K K

Участь в Українській енергетичній конференції візьмуть близько 80 компаній з 15 країн світу

На участь в Українській енергетичній конференції надійшло близько 120 заявок від 80 компаній – інвесторів та їхніх представників і радників – з близько 15 країн світу (Польщі, Угорщини, Румунії, США, Британії, Франції, Литви, Туреччини, Індії, Японії, Кита, Італії), серед них Sumitomo Corporation, Mitsubishi Corporation, Prosperity Capital Management Sojitz Corporation (Японія), India Power, SREI Group (Франція), Slovenske elektrarne, Stilo Hirizon sp. z o.o. (Польща), Enel SpA (Італія), ADM Capital (Китай), Energy Community Secretariat (Греція),  Amerocap (Румунія), ContourGlobal (США),  Tata Power delhi Distribution Ltd. (Індія), Polenergia International (Польща), Кульчик  Холдинг С. А.,  B. C. Toms & CO (Велика Британія).

Конференція відбудеться 30 червня у готелі Інтерконтиненталь (Київ). Початок – о 9.30.

Спікерами конференції будуть Прем’єр-міністр Володимир Гройсман, Міністр економіки Степан Кубів, директор ЄБРР в Україні Шевкі Акунер, посол США в Україні Джеффрі Пайєтт, міністр енергетики та вугільної промисловості Ігор Насалик, голова НКРЕКП Дмитро Вовк, Голова ФДМУ Ігор Білоус.

Українська енергетична конференція має стратегічне значення:

1. представники уряду розкажуть інвесторам про українські реформи у сфері енергетики та пов’язані з ними переваги і привабливіть енергетичного сектору України для приватного капіталу

2. учасники зможуть детально ознайомитися з перебігом підготовки до приватизації об’єктів енергетичної сфери та поспілкуватися  з топ-менеджментом цих 9 компаній

3. усвою чергу, ФДМУ поділиться з інвесторами своїми очікуваннямивід них: в межах дискусій учасники обговорять кваліфікаційні вимоги, процедури реєстрації, а також обов'язки інвесторів як власників у відношенні українського регульованого ринку електроенергетики. Також будуть розглянуті питання щодо збереження робочих місць та забезпечення вимог шодо мінімального обсягу капіталовкладень протягом декількох років.

Конференція відбудеться за підтримки USAID i Deloitte. Медіа-партнерами заходу виступають Економічна правда та Ліга.net.

З організаційних питань звертатись за телефоном: 0672776199