A A A K K K

Дніпропетровщина: оголошено аукціон з приватизації ЄМК ДП «Дніпропетровський обласний виробничо-технічний центр стандартизації і метрології «Дніпрооблагростандарт»

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях оголосило онлайн-аукціон з умовами з приватизації єдиного майнового комплексу державного підприємства «Дніпропетровський обласний виробничо-технічний центр стандартизації і метрології «Дніпрооблагростандарт» (код ЄДРПОУ 05500428).

Об’єкт розташований за адресою: м. Дніпро, просп. Сергія Нігояна, 16/5.

Основними напрямками діяльності підприємства є організація та виконання робіт, пов’язаних з забезпеченням єдності вимірювань і впровадження стандартів в галузі сільськогосподарського виробництва та здійснення іншої діяльності з метою одержання прибутку.

Основна номенклатура продукції станом на 30.09.2023: 

– виконання комплексу послуг з оцінювання та визнання вимірювальних можливостей вимірювальної лабораторії (позачергового оцінювання) згідно з вимогами СОУ 74.9-05500428-001:2016 «Визнання вимірювальних можливостей суб’єктів господарювання на добровільних засадах. Порядок оцінювання»; 

– перевірка вимірювальної лабораторії з метою підтвердження визнання її вимірювальних можливостей; 

– електровимірювальні роботи.

Нерухоме майно та транспортні засоби у підприємства відсутні.

До складу об’єкта входить: технічне обладнання, меблі та інвентар загальною кількістю 114 одиниць  (офісні меблі, комп’ютерна та офісна техніка).

Аукціон призначений на 22 січня 2024 року.

Початкова ціна – 217 305 грн без ПДВ.

Детальна інформація –  http://surl.li/fcutn