A A A K K K

Дніпропетровщина: оголошено аукціон з приватизації об’єкта незавершеного будівництва

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях оголосило онлайн-аукціон з приватизації об’єкта незавершеного будівництва – незавершене будівництво „Корпус №11” та „Корпус №12”.

«Корпус №11» представлений як блок ємнісних споруд, що знаходиться під відкритим небом. Виконані роботи: бетонна підготовка, монтаж залізобетонних монолітних стаканів під колони, фундаментальний каркас під монтаж стінових панелей; монтаж стінових панелей; монтаж стін з фундаментальних блоків, порядові залізобетонні пояси в стінах з фундаментальних блоків.

«Корпус №12» складається з двох частин: виробничої та побутової. По виробничій частині корпусу змонтовано фундаменти, залізобетонні монолітні стакани, колони, частково ригелі, частково плити перекриття, частково стінові панелі, фундаментні блоки в місцях приямків, виконані металеві розкоси. У побутовій частині змонтовано частково фундаменти, залізобетонні монолітні стакани, надземна частина корпусу не будувалася. Корпус знаходиться від відкритим небом.

Рівень будівельної готовності: «Корпус №11» – 40%, «Корпус №12» – 36%.

Об’єкт розташований в м. Верхньодніпровськ Дніпропетровської області та перебуває на зберіганні ТОВ „Верхньодніпровський завод потужного радіобудування”.

Аукціон призначено на 11 грудня 2023 року.

Початкова ціна – 36 460,00 грн без ПДВ.

Детальна інформація – http://surl.li/iymjp