A A A K K K

У Дніпрі завершили приватизацію комплексу гаражів та нежилого приміщення

Регіональне відділення по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областях уклало договори купівлі-продажу та завершило приватизацію об’єктів, розташованих у Дніпропетровській області.

За комплекс гаражів, розташований за адресою: Дніпропетровська обл., м. Кривий Ріг, вул. Чкалова, 44 а, на аукціоні змагались 9 учасників, стартова ціна зросла у 4,6 разів. Ціна продажу становить 785 186,40 грн з урахуванням ПДВ.  

Нежиле приміщення загальною площею 72,1 кв. м з майном за адресою: Дніпропетровська обл., Криворізький (Апостолівський) р-н, м. Апостолове, вул. Покровська, 4, приміщення 9, приватизовано шляхом продажу на аукціоні. В приватизаційному аукціоні взяли учать 7 підприємців, стартова ціна зросла у 5,9 разів. Ціна продажу становить 300 001,20 з урахуванням ПДВ.

Ми вдячні кожному українському інвестору за сміливість! Адже кожна гривня, вкладена у приватизацію, зміцнює економічний тил України і робить внесок у забезпечення соціальної стабільності.

Приватизація – це пожвавлення економіки! Кожен проданий актив – це допомога Збройним Силам України, – це наближення нашої Перемоги.