A A A K K K

Завершено приватизацію трьох об’єктів в Дніпропетровській області

Регіональне відділення ФДМУ по Дніпропетровській, Запорізькій та Кіровоградській областяхуклало договори купівлі-продажу та завершило приватизацію об’єктів, розташованих у Дніпропетровській області.

За результатами електронного аукціону приватизовано нежитлову будівлю загальною площею 397,8 кв. м. До складу об’єкта входять: будівля, тамбур, ганок з навісом, сарай, мостіння, за адресою: Дніпропетровська обл., м. Першотравенськ, вул. Молодіжна, 28. В приватизаційному аукціоні взяли участь два учасники, стартова ціна зросла у 8 разів. Ціна продажу становить 310 798,80 грн з урахуванням ПДВ.

За будівлі та споруди загальною площею 797,5 кв. м, за адресою: Дніпропетровська область, Новомосковський р-н, м.Перещепине, вул. Степова,12Б, на аукціоні змагались 4 учасники, стартова ціна зросла у 5,3 рази. Переможцем аукціону стала фізична особа, ціна продажу становить 306 000,00 грн з урахуванням ПДВ.  

Шляхом викупу за результатами електронного аукціону приватизовано нежитлову будівлю у складі: маслобійний цех 152,77 кв.м, замощення, ворота, огорожа, за адресою: Дніпропетровська обл., Новомосковський р-н, с.Деконка,  вул. Центральна, 66а. Єдиний учасник – фізична особа запропонував ціну у 1,3 рази вище стартової. Ціна, за якою придбано об’єкт, становить 12 001,20 грн з урахуванням ПДВ.

Ми вдячні кожному українському інвестору за сміливість. Приватизація – це пожвавлення економіки! Завдяки аукціонам держава отримує кошти у вигляді ринкової вартості активу та податкових надходжень, які спрямовуються на підтримку Сил Оборони.