A A A K K K

Херсонське регіональне відділення ФДМУ уклало меморандум про співпрацю з територіальним відділенням Асоціації платників податків України

 24 травня Регіональне відділення Фонду державного майна в Херсонській області, АР Крим та м. Севастополі та Територіальне відділення Всеукраїнської Асоціації платників податків у Херсонській області підписали Меморандум про співпрацю. 

Метою меморандуму є співпраця у напрямку залучення інвестицій у регіональну економіку та створення сприятливого середовища для ведення бізнесу.

 «Нам важливо на рівні області підтримувати ініціаr3тиви з боку бізнес-середовища та потенційних інвесторів. Співпраця Регіонального відділення Фонду держмайна та Територіального відділення Асоціації платників податків сприятиме розширенню кола потенційних інвесторів на об’єкти приватизації, залученню інвестицій, створенню нових робочих місць, розвитку виробництва, збільшення надходжень до державного та місцевих бюджетів», - сказала під час заходу Галина Теслюк, начальниця Регіонального відділення.

Олександр Максименко, голова ТВ АППУ в Херсонській області у своєму виступі зазначив: «Ми давно співпрацюємо на різних майданчиках, зокрема це Херсонська торгово-промислова палата, Рада підприємців при міському голові Херсона. Асоціація платників податків потужна організація, що сприяє впровадженню реформ з метою створення сприятливих умов для суб’єктів господарювання через податкові механізми, забезпечення прискореного економічного зростання та стимулювання бізнесу до детінізації. Наші члени - це реальний бізнес. А сьогодні, коли Фонд держмайна активізував роботу з висвітлення процесів приватизації та оренди, наша співпраця буде більш дієвою. В області є цікаві об’єкти, такі як Херсонський завод «Судмаш», Генічеський солезавод, Геройське дослідно-промислове підприємство, на які мають прийти компетентні інвестори для інвестування в їх розвиток та відновлення виробництва».

Також сторони обговорили конкретні кроки на виконання Меморандуму про співробітництво.