A A A K K K

Підсумки роботи Управління забезпечення реалізації повноважень у Хмельницькій області за напрямом приватизації

У ході онлайн-конференцію 30 жовтня на платформі Zoom розповіли про підсумки роботи за напрямом приватизації державного майна Управління за 9 місяців 2023 року.

Головні результати роботи:

  • За 9 місяців 2023 року укладено 13 договорів купівлі-продажу об’єктів малої приватизації, що перебувають на території Хмельницької області, до Державного бюджету України за цей період від їх продажу надійшло 3486,4 тис. грн (без ПДВ).
  • Станом на 01.10.2023 року в переліку об’єктів, що підлягають приватизації в поточному році перебуває 29 об’єктів.
  • Переважна більшість об'єктів, що виставляє на приватизацію управління, підходять, як майданчики для старту малого та середнього бізнесу

Також у ході заходу Ольга Лазуткіна розповіла про механізми приватизаційного процесу, правила участь у онлай-аукціонах та можливість ініціації приватизації. Зокрема всі бажаючі могли ознайомитися з інвестиційним меню області.

Переважна більшість об'єктів, що виставляє на приватизацію ФДМУ, підійдуть як майданчики для старту малого та середнього бізнесу

 Більше актуальних пропозицій щодо приватизації держмайна можна знайти на наших ресурсах в Telegram – Приватизація в Україні або на сайті privatization.gov.ua.