A A A K K K

Приватизовано гараж у місті Хмельницькому за 225,6 тис. грн

У вересні 2023 року відбувся онлайн-аукціон з приватизації гаража №19 загальною площею 18,9 м² за методом покрокового зниження стартової ціни та подальшого подання цінових пропозицій. Гараж розташований у місті Хмельницькому, проспект Миру, 85, гараж 19. Є одним з гаражів загального гаражного бокса. Приміщення вбудоване в одноповерховуцегляну будівлю має дерев’яне перекриття та бетонну підлогу.

У відкритому аукціоні взяли участь 3 учасників. Ціна продажу виросла у 510 разів, зі стартової – 368 грн до переможних – 225,6 тис. грн з урахуванням ПДВ. 

Приватизація даного об’єкта є чітким підтвердженням інвестиційної активності та попиту серед підприємців Хмельниччини. Зростання вартості відбулося у ході прозорої конкуренції, за якою можна було спостерігати з будь-якої точки світу. Продовжуємо працювати, адже навіть маленькі надходження до держбюджету всеодно є вагомою підтримкою для Сил оборони України.

Ми вдячні кожному українському інвестору за сміливість. Приватизація – це пожвавлення економіки! Завдяки аукціонам держава отримує кошти у вигляді ринкової вартості активу та податкових надходжень, які спрямовуються на підтримку Сил Оборони.

Уся інформація про об’єкти приватизації доступна на сайтах: privatization.gov.ua та prozorro.sale.