A A A K K K

Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Санкції та їх роль у відновлені України: ефективність правових механізмів»

7 лютого відбувся Всеукраїнський круглий стіл на тему: «Санкції та їх роль у відновлені України: ефективність правових механізмів», в якому взяла участь Перший заступник Регіонального відділення Прилуцька Тетяна Віталіївна

Організатором заходу є Національна спілка адвокатів України та Академія політико-правових наук України.  Серед запрошених судді Вищого антикорупційного суду,  Великої палати Верховного суду, адвокати, Народні Депутати.

Одним із спікерів виступила Прилуцька Тетяна Віталіївна, яка проінформувала, що з 1 лютого запрацював державний реєстр санкцій, функціонування якого має важливе значення для держави  та іноземних партнерів у період воєнного часу. Також підняла питання змін, які необхідно внести до чинного законодавства щодо застосування санкцій, з метою отримання майна підсанкційних осіб у власність держави.

Перший заступник Регіонального відділення наголосила: “Застосування санкцій – необхідний та важливий напрямдля відновлення країни”.

Тож разом крокуємо до перемоги! Все майно осіб, які допомагають країні-терористу має працювати для зміцнення нашого економічного фронту.

Ознайомитисяз Відео можна за посилання https://drive.google.com/file/d/1BzbPM3QgOlthGnB0wJr-ZnMDewe7N9X3/view?usp=sharing