A A A K K K

У Запоріжжі розповіли про державну та донорську підтримку громад та малого і середнього бізнесу

Важливість синергії держави, територіальних громад та бізнес-структур обговорювали сьогодні на семінарі «Державна та донорська підтримка громад та малого і середнього бізнесу», організованому Управлінням ФДМУ у Запорізькій області спільно з Запорізьким обласним центром зайнятості та Агенцією регіонального розвитку Запорізької області. На захід запросили представників громад Бердянського та Мелітопольського районів Запорізької області. Наразі ці райони перебувають у тимчасовій окупації.

Владислава Панасенко, начальниця Управління ФДМУ у Запорізькій області, зазначила важливість консолідації зусиль державних органів, місцевих громад та бізнесу.

«Ми всі однаково зацікавлені у тому, щоб бюджет наповнювався, економіка працювала, а обороноздатність України зміцнювалась, – зауважила пані Владислава. – для цього маємо взаємодіяти з представниками громад та підприємцями, які виїхали з тимчасово окупованих районів, але прагнуть продовжувати власну справу у вільній частині нашої області. Готові надавати необхідні консультації та фахові роз’яснення».

Владислава Панасенко звернула увагу присутніх на можливості, які відкриває оренда державного майна як для бізнесу, так і для громад, релокованих з тимчасово окупованих територій.

З пропозиціями оренди державного майна можна ознайомитись на сайті www.orenda.gov.ua