A A A K K K

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна «Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації»

Повідомлення про оприлюднення проекту наказу Фонду державного майна «Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації»


Відповідно до статті 9 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» повідомляється про оприлюднення з 04.11.2013 на сайті Фонду державного майна України проекту наказу Фонду державного майна України ««Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації» (далі – Наказ) з метою одержання зауважень і пропозицій від фізичних, юридичних осіб та їх об’єднань.

Проект Наказу розроблений відповідно до пункту 3 Порядку складання прогнозу надходження до державного бюджету коштів від приватизації державного майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 17.08.2002 № 1141 (далі – Порядок).

Наказ забезпечить уточнення Інструкції розрахунку прогнозної вартості об’єктів приватизації, затвердженої наказом Фонду державного майна України, Міністерства економіки та з питань європейської інтеграції України від 29.11.2002 № 2110/354, зареєстрованим у Міністерстві юстиції України 06.12.2002 за № 950/7238, шляхом встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації відповідно до Порядку.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу просимо надсилати в паперовому вигляді на адресу Фонду державного майна України: 01601,  м. Київ – 133, вул. Кутузова, 18/9, та в електронному вигляді на адресу електронної пошти: natali@spfu.gov.ua.

Відповідно до частини першої статті 20 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» зауваження і пропозиції до оприлюдненого проекту Наказу надаються фізичними та юридичними особами, їх об’єднаннями, крім розробників, Державній службі з питань регуляторної політики та розвитку підприємництва на адресу: 01011, м. Київ, вул. Арсенальна, 9/11. Адреса електронної пошти: inform@dkrp.gov.ua.

Зауваження та пропозиції до проекту Наказу прийматимуться  Фондом державного майна України протягом одного місяця від дати його оприлюднення.

 

Начальник Управління                                                                 Л.Тимощик


Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації

Пояснювальна записка до проекту наказу Фонду державного майна України «Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації»

Аналіз регуляторного впливу до проекту наказу Фонду державного майна України «Про встановлення розмірів коефіцієнтів, які застосовуються для розрахунку прогнозної вартості державних підприємств – об’єктів приватизації»