A A A K K K

Зустріч в форматі бізнес-сніданок з Асоціацією приватних роботодавців. Інвестиційне меню Харківської області на 2022 рік

10 грудня 2021 року Регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській області спільно з Харківською обласною громадською організацією «Асоціація приватних роботодавців» провели зустріч у неформальній обстановці за чашкою кави та сніданком, де обговорили можливість участі бізнесу Харківського регіону в приватизаційних та орендних аукціонах державного майна України та ознайомились з інвестиційним меню Харківської області на 2022 рік.

Спікерами на заході були начальник Регіонального відділення Фонду державного майна України по Харківській області Дмитро Безпалов, начальник відділу приватизації та постприватизаційного контролю Наталія Алейник та начальник відділу укладання договорів оренди нерухомого майна Ірина Карпець.

Дмитро Безпалов презентував діяльність Фонду державного майна України та ознайомив присутніх з онлайн-супермаркетом активів: приватизація та оренда державного майна. Також на бізнес-сніданку було представлено  інвестиційне меню регіону. Під час спілкування були розглянуті актуальні питання щодо інвестування в державне майно.

На сьогодні Регіональне відділення Фонду державного майна України по Харківській області пропонує інвесторам повну та достовірну інформацію про об’єкти державної власності, які виставлені на приватизацію та оренду в Харківській області. Більше інформації про цікаві об’єкти надає  онлайн-супермаркет активів, скористатися можливостями якого може кожен бажаючий:

Бізнес повинен активно реалізовуватися і приносити результати.

Кожен українець – інвестор!