A A A K K K

Продовжуємо знайомити з підприємствами Черкащини, які будуть виставлені на приватизацію

Очільниця Управління ФДМУ у Черкаській області Галина Теслюк разом із заступником начальника Управління ФДМУ у Черкаській області Олександром Кивою відвідали державне підприємство "Черкаський державний завод хімічних реактивів" та зустрілися з його колективом.

Основні напрямки діяльності заводу: виробництво хімічної продукції для промислових цілей, автохімії, добрив, азотних сполук, побутової хімії, агрохімічної продукції.

ДП "Черкаський державний завод хімічних реактивів" розташований у промисловій зоні міста Черкас, включений до переліку об'єктів малої приватизації, як єдиний майновий комплекс. Детальніше про об'єкт приватизації https://bit.ly/40Lfuvl .

При зустрічі з колективом підприємства, Галина Теслюк зазначила, що поки є попит на цей об'єкт, необхідно прискорити процес приватизації. Підприємство має шанс знову стати ефективним, створювати робочі місця, сплачувати податки. Однак, це неможливо без інвестицій та ефективного власника. Тому приватизація для нього – єдиний шанс на нове життя.