A A A K K K

Результати аукціону з приватизації комплексу будівель та споруд з обладнанням на Черкащині: до бюджету має надійти 7,778 млн грн.

19 листопада відбувся онлайн-аукціон з приватизації комплексу будівель та споруд з обладнанням у селі Рацеве Черкаського району.

Торги проводилися у системі Prozorro.Продажі. За право власності на актив боролися 18 учасників. Кожен з них під час торгів міг підвищувати ставки протягом трьох раундів. В ході онлайн-аукціона ціна зрослау 12 разів – з 646 тис. грн до 7,778 млн. гривень.

Переможець повинен підписати протокол про результати аукціону, укласти договір купівлі-продажу і провести розрахунок. Після цього процес приватизації актива вважатиметься офіційно завершеним.

Нагадаємо, до складу об’єкта приватизації входить 19 одиниць нерухомого майна, а також 14 одиниць обладнання, зокрема інженерні мережі колишньої дослідно-експериментальної дільниці «Чигирин». Об’єкт з 1991 року не використовується та перебуває у незадовільному фізичному стані. Приватизація цього об’єкта забезпечить державі фінансовий ресурс до бюджету, а місцевій громаді – ревіталізацію занедбаної території.Саме завдяки приватному інвестору актив набуде нового життя.\

Для ознайомлення з потенційними об'єктами приватизаціїтисніть на покликання: https://privatization.gov.ua.

Кожен українець – інвестор!