A A A K K K

Відбулась зустріч представників Регіонального відділення ФДМУ на тему «Приватизація та оренда державного майна в умовах воєнного стану»

Регіональне відділення ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях в рамках співпраці з Центром розвитку підприємництва Луцького міського центру зайнятості, продовжує комунікацію із роботодавцями та майбутніми підприємцями, які планують започаткувати власний бізнес.

14 березня відбулась зустріч представників Регіонального відділення ФДМУ на тему «Приватизація та оренда державного майна в умовах воєнного стану».

Під час зустрічі було надано інформацію про процедуру приватизації державного майна, зокрема про об’єкти, які  заплановано виставити на аукціони у найближчий час, про участь в аукціонах та умови продажу об’єктів. Також, говорили про оренду державного майна для започаткування власної справи, як брати участь в аукціонах та які знижки пропонує держава на час воєнного стану.

Інформацію про доступні об'єкти державного майна для оренди та приватизації можна отримати на сайтах orenda.gov.ua, privatization.gov.ua, а також на сторінці соціальної мережі  Facebook та Telegram-каналу Регіонального відділення ФДМУ.