A A A K K K

«Нові можливості для інвестицій та розвитку бізнесу в умовах воєнного стану» – про це розповіла представниця РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Ганна Гнатів

Начальник відділу маркетингу, аналітики та IT підтримки  РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Ганна Гнатів взяла участь у  тренінгу для підприємців на тему: «Основні новації приватизації та оренди в умовах воєнного стану. Нові можливості для інвестицій та розвитку бізнесу».

Захід організований Центром підтримки підприємництва".

На зустрічі обговорили ряд питань, зокрема:

  • як закон про відновлення приватизації допоможе релокації підприємств;
  • як ініціювати процес приватизації;
  • про участь в аукціонах та умови продажу;
  • представили об'єкти державної власності, що готуються до приватизації найближчим часом;
  • пільги та знижки  для орендарів державного майна;
  • об'єкти оренди, які пропонуються на аукціонах.

«Приватизація чи оренда державного майна допомагає малому і середньому бізнесу знайти необхідну підтримку в умовах війни, та дозволяє зберегти робочі місця.

Зокрема для орендарів:  надано 50% знижки  поки триває воєнний стан. Крім цього – це нові можливості для релокації бізнесу з прифронтових регіонів.

Пріоритет ФДМУ  2023 – заробляти на оборону України. У власності держави є не лише великі підприємства, а і так зване окреме  майно – будівлі, гаражі, склади, адмінбудинки, що можуть бути цікавими як для бізнесу,  так і для пересічного громадянина. Плануйте майбутнє та беріть участь в аукціонах з оренди та приватизації державного майна» – зазначає Ганна Гнатів.