A A A K K K

Аукціон з приватизації Вузлівського спиртового активу ДП “Укрспирт” призначено на 11 жовтня

11 жовтня 2022 року відбудеться онлайн-аукціон з приватизації окремого майна  Вузлівського місця провадження діяльності та зберігання спирту ДП “Укрспирт”. що розташоване у Червоноградському районі Львівської області.

Стартова ціна - 23,6 млн грн, гарантійний внесок для участі в аукціоні складає 4,7 млн грн від стартової ціни.

Загальна площа п’яти земельних ділянок, на яких розташований об’єкт приватизації, складає 12,7 га. Актив включає 24 об'єкти нерухомого майна загальною площею 11959 м²., 31 одиницю транспортних засобів та 516 одиниць устаткування для провадження діяльності.

Актив востаннє модернізований у 2019 році, та забезпечений усім необхідним технологічним обладнанням та комунікаціями для виробництва продукції.

Актив розташований за адресами: Львівська область, Червоноградський район, с. Вузлове, вул. Шевченка, 7 та м. Радехів, вулиця Галицька, 6.

Відповідно до умов приватизації, новий власник зобов'язаний сплатити кошти в розмірі балансової вартості активу на рахунки ДП "Укрспирт" для погашення заборгованостей підприємства, в тому числі на виплату боргів по заробітних платах.

Детальна інформація про об’єкт за посиланням: https://cutt.ly/hX9oMGN

Взяти участь в аукціоні  — https://prozorro.sale/planning/UA-LR-SSP-2022-09-21-000002-2

Як повідомлялося раніше, відповідно до законодавчих змін, підписання договорів купівлі-продажу за результатами приватизаційних аукціонів відбуватиметься виключно після проведення оплати переможцями торгів.