A A A K K K

ФДМУ виставив на приватизацію ЄМК державного підприємства "Західний експертно-технічний центр Держпраці"

28 березня відбудеться онлайн-аукціон з приватизації Єдинного майнового комплексу державного підприємства "Західний експертно-технічний центр Держпраці", який знаходиться за адресою: м. Львів, вул. Богдана Хмельницького, 233А. Стартова ціна складає  37,3 млн грн.

Об'єкт має високий інвестиційний потенціал завдяки місцю розташуванню, адже розташований в основній транспортній артерії Львова, по якій пролягають численні маршрути. Також неподалік розташовані будівельний гіпермаркет "Епіцентр", супермаркет, торговий центр. Що робить об'єкт особливо зручним для використання у підприємницьких цілях. Загальна площа будівлі  складає  1 203,1  м².

Основний вид діяльності підприємства - технічні випробування і дослідження.

Майно підприємства не перебуває в оренді.

"Транспарентна приватизація викорінює корупцію, відкриває вікна можливостей для притоку інвестицій та створює нові робочі місця.  Фонд держмайна повертає довіру до процесів приватизації, оренди та корпоративного управління, запроваджуючи зручні та зрозумілі механізми відкритості інформації, впроваджуючи інструменти ефективного управління активами та створюючи можливості вигідно інвестувати в економіку України. Приватизація - єдиний вихід для таких об'єктів. Держава отримає надходження до бюджету та пожвавлення економіки; новий власник - інвестиційно привабливий актив", - зазначає в.о. начальника РВ ФДМУ Оксана ІВАТЬО.

Дізнавайтеся більше про об'єкт приватизації та беріть участь в аукціоні за посиланням: https://bit.ly/3mKuo5B. Реєстрація триває до 27 березня.