A A A K K K

"Орендні прововідносини в умовах ввоєнного стану" - про це розповіла представниця РВ ФДМУ по Львівській, Закарпатській та Волинській областях Ганна Гнатів

Начальник відділу маркетингу, аналітики та IT підтримки  РВ ФДМУ  взяла участь у  тренінгу для підприємців на тему: "Як ініціювати процес оренди державного майна. Особливості орендних правовідносин в умовах воєнного станну."

Захід організований Центром підтримки підприємництва".

На зустрічі обговорили ряд питань, а саме:

  • кроки потенційного інвестора на шляху до оренди об’єктів державної власності;
  • які зміни відбулись в процедурах оренди на час воєнного стану.

Також, Ганна Гнатів,  звернула увагу на зміни  орендних правовідносин в умовах воєнного стану, зокрема:                                                                                              

  • звільнення  від орендної плати фізичних осіб та фізичних осіб - підприємців, які були призвані або прийняті на військову службу після оголошення воєнного стану , а також орендарів, які використовують майно, розташоване в аеропортах.
  • надання  50% знижки орендарям на період воєнного стану і протягом трьох місяців після його припинення чи скасування.

"Орендувати державне майно легко та просто. Ініціатором  процедури оренди може стати, як балансоутримувач чи орган управління об'єкта, так і потенційний орендар. Взяти участь в аукціоні можуть як юридичні, так і  фізичні особи.

Кожна гривня, яку ви вкладаєте сьогодні в Україну – це інвестиція в перспективне майбутнє. Тому наближаємо Перемогу разом та тримаємо економічний фронт разом," - розповіла Ганна Гнатів